Wat heeft een ondernemer aan kunstmatige intelligentie? Hoe helpt slimme software om je omzet te verhogen? Deze en andere vragen gaan we beantwoorden op 27 oktober 2016 tijdens het MKB Ondernemers Congres in Utrecht. Roland en Menno leggen je uit wat de Kracht van Kunstmatige Intelligentie is. Er is nu al van alles mogelijk en binnenkort nog veel meer. Hoe jij gaat reageren op kunstmatige intelligentie is aan jou, maar zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben!

Kunstmatige Intelligentie, wij noemen het liever slimme software, bestaat al sinds de begindagen van computers. Waren de eerste pogingen redelijk naïef in hun oplossing, tegenwoordig zijn we in staat om steeds meer menselijke dingen door software te laten doen. Denk aan het beantwoorden van vragen in het Nederlands, het stellen van een diagnose of het nemen van beslissingen op basis van jouw gedrag.

Tijdens het MKB Ondernemers Congres bespreken we huidige en toekomstige ontwikkelingen van slimme software door de bril van de ondernemer. Wat is het, hoe kan het je helpen en waar moet je voor oppassen?

Van zelfrijdende auto’s tot je eigen verkoopproces; of je wilt of niet, je krijgt met kunstmatige intelligentie te maken. Dus je kunt maar beter voorbereid zijn.

Leer de Kracht van Kunstmatige Intelligentie kennen tijdens het MKB Ondernemers Congres, 27 oktober 2016 in de Jaarbeurs Utrecht.

May the force be with you.

PS. Wil je het congres gratis bezoeken? Download de brochure Van Data Naar Groei en maak kans op 2 tickets t.w.v. EUR 70,- voor het MKB Ondernemers Congres. De eerste 50 downloaders ontvangen allemaal een VIP-ticket voor een beetje extra aandacht tijdens het congres.

Je vindt meer informatie over het congres op www.mkbondernemerscongres.nl

Over Roland Roland

Roland doet al heel lang iets met computers (volgens zijn moeder). Hij houdt van techniek, maar vooral van mensen. Het overwinnen van problemen vindt hij heerlijk, dus daarom is hij ondernemer, echtgenoot, vader en sportief (in willekeurige volgorde).

Vragen of opmerkingen zijn welkom. Bel of mail Roland.