Bij Semantica werken ZZP-ers in Software Development samen. ZZP betekent bij Semantica: Zelfstandig Zonder Problemen.

Gefeliciteerd. Je bent ZZP-er. Omdat het zo lekker verdient, omdat je van je vrijheid houdt, omdat je aan niemand verantwoording hoeft af te leggen. Kortom, als ZZP-er leef je in het beloofde land; geen lasten, alleen maar lusten.

Okay, je krijgt soms minder hypotheek omdat je inkomen variabel is. Je moet nieuwe klussen regelen en je hebt wat administratie te doen. Maar verder? Alleen maar voordelen.

Ja, bij verlof en ziekte geen inkomen, maar daar kies je zelf voor. En je pensioen is nog ver weg. Dat geld hou jij lekker in je zak, weer een voordeel.

Wie heeft er nou een team nodig? Bij de klant spreek je mensen genoeg en trouwens, software ontwikkelen is individueel werk. Nee hoor, die eerste Z in ZZP, dat ben jij ten voeten uit. Scheelt ook weer wat van die verplichte bedrijfsuitjes, lekker rustig.

Maar… als je eerlijk bent, dan kriebelt het soms. Iets zegt je dat het wel leuk zou zijn om samen te winnen, samen feestjes te vieren bij succes en samen de schouders eronder te zetten bij tegenslag. Je geen zorgen te maken over randzaken, je alleen met software-ontwikkeling bezig te houden. Maar die vrijheid dan en dat loon naar werken? Dat is ook belangrijk.

Wat als je met een team kon werken dat je zelf laat beslissen welke klus jou leuk lijkt? Een team waarbij je het grootste deel van je omzet op je loonstrook terugziet. Een team van mensen met een groot gevoel van zelfstandigheid, die niet willen nadenken over administratie, contracten, ziekte en verlof.

Dat team bestaat.

Welkom bij Semantica. Wij zijn een team van zelfstandige software developers die geen last hebben van de Wet DBA. Die het leuk vinden om dingen samen te doen, soms zelfs na het werk. Die leren van elkaar en zich ontwikkelen met elkaar. Die geen financieel risico lopen bij ziekte en die gewoon een hypotheek kunnen aanvragen.

Team Semantica bestaat uit winnaars. Experts in het maken van Java, Javascript en .Net software. Specialisten die zelfstandig of als team klanten helpen met de beste, snelste, mooiste en modernste oplossingen. En met Salaris+ ontvangen we 70% van onze meerwaarde direct op onze loonstrook.

Wil jij aan de slag met Artificial Intelligence, message queues, NoSQL-databases, micro-services? Tussen opdrachten door krijg je tijd voor verdieping en verbreding. Wat jij interessant vindt en waar je meer van wilt weten.

We hebben de voordelen van ZZP en Semantica voor je op een rijtje gezet. Kies maar.

  ZZP Semantica
Zelf zoeken naar nieuwe klussen  
Administratie bijhouden, belasting afdragen  
Risico schijnzelfstandigheid (Wet DBA)  
Loon naar werken Salaris+
Vrijheid in opdrachtkeuze
Zelf je vrije dagen kiezen
Samenwerken in een team, sparren met collega’s  
Inkomen bij ziekte en verlof  
Inkomen tijdens opleiding  
Inkomen als je geen klus hebt  
Meewerken aan interessante interne klussen  
Automatische pensioenopbouw  
Auto van de zaak, als je wilt  
Leuke dingen doen met collega’s, als je wilt  

Bij Semantica heb je echt alleen de lusten en niet de lasten. Kom het ervaren.

Welke development job past bij jou?

Over Roland Roland

Roland doet al heel lang iets met computers (volgens zijn moeder). Hij houdt van techniek, maar vooral van mensen. Het overwinnen van problemen vindt hij heerlijk, dus daarom is hij ondernemer, echtgenoot, vader en sportief (in willekeurige volgorde).

Vragen of opmerkingen zijn welkom. Bel of mail Roland.