Ontwikkelt Harm straks software speciaal voor jou? Software developers zijn schaars. Goede software developers zijn nog schaarser. Maar met een beetje geluk zijn ze te vinden. Misschien is vandaag je geluksdag?

Direct samenwerken met Semantica heeft voordelen.

Goedkoper

Wij werken alleen met eigen personeel. Daardoor betaal je geen kosten voor bemiddeling. En omdat die kosten bovenop het uurtarief van de consultant komen, lopen die bemiddelingskosten snel op.

Vertrouwd

De strenge regels die in Nederland gelden weerhouden veel opdrachtgevers ervan om personeel in te huren. Je weet immers maar nooit of je in aanraking komt met schijnzelfstandigheid (wet DBA) of onbetaalde belastingen (WKA). Daarom laat Semantica zich vrijwillig certificeren voor NEN 4400-1. Zo loop je geen enkel risico en kun je vertrouwd gebruikmaken van tijdelijke consultants.

Veilig

Semantica staat voor kwaliteit. Vandaar dat we een “niet goed, geld terug” garantie bieden. Als de kwaliteit van de consultant je niet bevalt, dan ontbinden we het contract kosteloos.

Win een developer

We maken graag mensen blij, daarom kun je een gratis developer winnen! Stuur een mailtje naar geluk@semantica.nl en je ontvangt je persoonlijke Geluksbox. En wie weet? Misschien is vandaag je geluksdag en win jij een developer!

Over Roland Roland

Roland doet al heel lang iets met computers (volgens zijn moeder). Hij houdt van techniek, maar vooral van mensen. Het overwinnen van problemen vindt hij heerlijk, dus daarom is hij ondernemer, echtgenoot, vader en sportief (in willekeurige volgorde).

Vragen of opmerkingen zijn welkom. Bel of mail Roland.