Afstand scheidt enkel de lichamen, niet de geesten.

-Erasmus

Voor het bieden van ondersteuning hoeven we niet meer langs te komen. Dankzij het internet en de applicatie TeamViewer kunnen wij op afstand met u meekijken. Klik op de 'Support'-knop rechtsboven om de software te downloaden.

Als u een PC met Windows als besturingssyteem gebruikt, dan kunt u er soms voor kiezen om het programma direct uit te voeren. Anders downloadt u eerst het .exe-bestand naar uw PC en opent deze vervolgens. Op een Apple Mac met OS X, downloadt u eerst een ZIP-file. Na het uitpakken (afhankelijk van uw instellingen is dit mogelijk al gebeurd), start u de applicatie. Vanwege veiligheidsredenen moet dit soms door met de rechtermuistoets op de applicatie te klikken en 'Open' te kiezen uit het menu.

Is de applicatie gestart dan vragen wij om het ID dat in het scherm staat. Het wachtwoord is niet nodig, want dat is in de applicatie verwerkt en alleen bekend bij medewerkers van Semantica. Mocht het met de knop rechtsboven niet lukken, probeert u het dan via de officiële TeamViewer-website middels de button hieronder.

Toegang en support op afstand via het internet met TeamViewer Semantica Support