De baan die jou blij maakt

De baan van je leven komt maar één keer voorbij. Die ene baan die jouw carrière een boost geeft en waarin je echt kunt doen wat je leuk vindt, waarin je kiest welke projecten je doet en daarbij bovengemiddeld beloond wordt (wij noemen dat SalarisPlus). Dit is zo’n baan.

Wat ga je doen?

Je kan gaan werken aan mooie softwareontwikkeling voor een klant die bij jou past. Want dat bepaal je namelijk zelf. We zijn op zoek naar iemand die het interessant vindt om te werken in zowel de consultancy als op inhouse software projecten. Door deze afwisseling in projecten en omgevingen leer je veel en blijft het leuk.

Binnen Semantica kan je rol of gevraagde kennis van project tot project verschillen en daardoor kun je groeien in kennis en ervaring. Of je nu van veel afwisseling houdt of graag aan een langdurig project werkt, het kan allebei. Niemand is hetzelfde, en we doen ook niet alsof dat wel zo is. Wij begeleiden jou het liefst door je natuurlijke talenten naar boven te halen en te versterken en je persoonlijke carrièredoelen te vertalen naar je dagelijks werk. Zo werk je continu aan je toegevoegde waarde, inzetbaarheid en daarmee de hoogte van je SalarisPlus.

Wat moet je kunnen?

Als Fullstack .NET Developer ben je grotendeels bezig met de backend. Maar ook Frontend frameworks zijn jou niet vreemd. Daarom heb je ten minste ervaring in:

 • C#, .Net Core, ASP.NET
 • Entity Framework Core
 • Het werken in een Scrum team
 • React, Angular of Vue en Typescript/Javascript
 • MS SQL / Oracle / MongoDB
 • Azure Devops (of vergelijkbaar)
 • Azure / AWS / Docker / Kubernetes

Jouw kennis kun je verder uitbreiden met nieuwe libraries, methodes en principes.

Lees je deze vacature toevallig maar ben je eigenlijk meer een Frontender met een beetje Backend kennis? Dan hebben we ook plek voor jou!

Wat zijn de voordelen van Semantica?

Naast je softwarewerk bieden wij je ruimte om nieuwe of andere dingen te doen. Als je dat leuk vindt, dan kun je kennissessies organiseren, intern en/of extern, of (technische) blogs schrijven? Neem je je hobbies mee naar je werk of laat je ze lekker thuis? Ga jij een stagiair of trainee begeleiden? Wil je een rol in het aannemen van nieuwe collega’s? Duik jij in LabS om te werken aan onze en jouw nieuwe ideeën, samen met collega’s en studenten? Wil je veel ruimte voor je (zelf)studie? Het kan allemaal. Wij zijn benieuwd naar jouw wensen.

Wat krijg jij zelf voor het harde werken?

Vrijheid, samenwerking en vertrouwen. Drie woorden die samenvatten waarom wij een ander beloningsmodel hebben. Bij ons krijg je:

 • SalarisPlus: vast salaris, 70%-bonus, vakantiegeld en pensioen, samen goed voor € 4.000 - € 7.000 bruto per maand;
 • contract voor onbepaalde tijd;
 • een ruim opleidingsbudget en een persoonlijk groeiplan;
 • meer dan één gezellige werkplek: in Leiden, thuis of bij klanten.

Je mobiliteit is op maat (OV of auto) en je verdient extra vakantiedagen gekoppeld aan je bonus. Altijd al een bedrijf willen hebben? Doe mee met het aandelenplan in Semantica. Hardware en werkplekaanpassingen naar voorkeur, inclusief een budget voor een verantwoorde thuiswerkplek.

Werken bij Semantica, happy software people

Al meer dan 25 jaar is Semantica een bedrijf met hart voor software én mensen. Semantica is anders dan andere softwarebedrijven. Wij stellen geluk boven winst. Onze filosofie is simpel: succes maakt niet gelukkig, geluk maakt succesvol. Als je dingen doet die je leuk vindt, dan word je daar beter in en wil je het vaker doen. Het gevoel dat onze software levens makkelijker maakt, mensen helpt en ideeën tot leven brengt, dat gevoel druk je niet uit in geld maar in geluk! Met echt goede software bereiken onze klanten mooie dingen. Met 18 mensen maken we spannende software.

Semanticanen zijn mensen die zich graag blijven ontwikkelen, ze houden van vrijheid, staan 100% achter de software die ze bouwen en zoeken bewust naar de WOW-momenten in hun werk. Ze worden graag uitgedaagd en hebben oog voor nieuwe technieken en ontwikkelingen. Ze zien software als middel om de doelen van de klant te bereiken.

We werken bij klanten van MKB tot multinational in afwisselende sectoren, zoals overheid, energie, banking, zorg, retail en meer. Denk aan: Ahold, CAK, SBB, BigLift, Novagraaf, SolarNRG, ICTU, Reisswolf, Defensie en NFI. We werken in multidisciplinaire teams op projecten met veel keuze, zoals duur van het project, reisafstand, type klant, omgeving, tech stack en beloning.

Kennismaken

Happy geworden na het lezen van deze vacature? Laat van je horen via WhatsApp of telefoon, bel Tanja direct op 06-48436728 of mail naar jobs@semantica.nl.

Wat doen wij voor jou?

Bij Semantica zijn we gek. Op techniek. Als techno-junkies een woord is, dan zijn wij dat. Maar tegelijk begrijpen we heel goed voor wie we al die technische hoogstandjes ontwikkelen: onze gebruikers en klanten.

Onze slogan happy software people is geen holle kreet. Als team ondersteunen we elkaar, we mogen werken met de nieuwste techniek en 70% van je meerwaarde stroomt direct naar jouw salarisstrookje. We noemen dat Salaris+.

Vind jij, net als wij, de volgende punten belangrijk? Dan nodigen we je uit om een (video)belafspraak te maken. Wil je het horen van mensen die het kunnen weten? Bekijk de meningen van het team.

Werken voor de bekendste merken aan projecten met impact Opdrachten die passen bij je persoonlijke situatie
Software ontwikkelen met de nieuwste technologie Onderdeel zijn van een getalenteerd team
Continu verbeteren met je persoonlijke opleidingsbudget Profiteren van je eigen kennis en kunde met Salaris+
Direct een vast contract Rijden in een representatieve leaseauto
Werken voor de bekendste merken aan projecten met impact
Opdrachten die passen bij je persoonlijke situatie
Software ontwikkelen met de nieuwste technologie
Onderdeel zijn van een getalenteerd team
Continu verbeteren met je persoonlijke opleidingsbudget
Profiteren van je eigen kennis en kunde met Salaris+
Direct een vast contract
Rijden in een representatieve leaseauto