Waar kunnen we je mee helpen?

Waar kunnen we je mee helpen?
Photo by Jon Tyson / Unsplash

Wie wil er van het kastje naar de muur gestuurd worden? Precies, niemand.

Wij regelen alles wat met software te maken heeft, speciaal voor jou.

Met onze alles-in-een IT-dienst maakt het niet uit of je een uur, een maand, een jaar of de rest van je leven ondersteuning nodig hebt. Het maakt niet uit of je alles uit handen wilt geven of zelf de regie wilt houden.

Het begint bij een vraag

Je hebt een vraag, je zit met een probleem en zoekt een oplossing. Zijn wij die oplossing? Vaak wel, soms niet. Stel je vraag en we komen er samen snel genoeg achter.

IT is mensenwerk

Computers, software, eentjes en nulletjes, het lijkt allemaal erg technisch, maar niets is minder waar. Software en alles wat erbij komt kijken is mensenwerk. Door mensen, voor mensen.

Software met Positieve Impact

Klinkt mooi en dat is het ook. Je hebt software nodig om je bedrijf te laten groeien, klanten beter en sneller te helpen, medewerkers makkelijker te behouden.

We maken software die meer oplevert dan het kost. Dat bedoelen wij met Positive Impact.

Jij het idee, wij de IT

Wat we je aanbieden sluit naadloos aan bij wat je nodig hebt. We kijken niet waar wij het meest aan verdienen, maar waar jij het snelst en best mee geholpen bent. Ja, we zijn een beetje anders...

We doen alles om je te helpen, maar we doen niet alles zelf.

Soms is een cursus Excel of een stapeltje Post-It's beter dan een maatwerkoplossing van een miljoen. We gaan voor de oplossing die goed werkt, met de minste inspanning.

Samenwerken is iets anders dan samen werken

Wij zitten graag aan jouw kant van de tafel. We houden van simpel. Geen lange contracten, geen juridische taal. Je werkt met ons samen omdat je dat graag wil en wij werken met jou samen omdat wij dat graag willen.

Je zit nergens aan vast. Denk je ergens anders beter geholpen te worden? Wij helpen je met de overstap. Zonder rancune, zonder ruzie. Gewoon, omdat we niet samen willen werken, maar wel willen samenwerken.