Contact

Ons... is...
Bezoekadres 3e Binnenvestgracht 23, 2312 NR, Leiden
Telefoonnummer (071)5414471
E-mailadres info@semantica.nl
LinkedIn-adres Semantica

Leiden

Semantica is gevestigd in de mooie, oude binnenstad van Leiden, die levendige studentenstad midden in de Randstad, tussen Amsterdam en Den Haag.

Kom langs

Je bent van harte welkom, we drinken graag koffie, dus kom een keer langs en maak onze beroemde keukentafelsessie mee.

Kom binnen bij de receptie en ga linksaf de lange gang door. Aan het einde neem je de trap naar de eerste verdieping. Na de vide, aan je rechterhand, vind je Semantica.

Binnenkijken bij Semantica

Trein

Met de trein kom je aan op Leiden CS. Daarvandaan is het ongeveer 10 minuten lopen naar Nieuwe Energie.

Auto

Leiden is prima te bereiken, tussen A4 en A44 in, hebben we voldoende asfalt om voor de deur te komen.

Let op: de gemeente Leiden wil het parkeren in de binnenstad beperken tot parkeergarages en parkeerterreinen. De dichtsbijzijnde parkeergarage is Lammermarkt, op ca. 5 minuten van ons kantoor. Bekijk de mogelijkheden op Parkeren in Leiden.

Werken

Nieuwe Energie heet het kantoorpand en dat is een toepasselijke naam. Als je binnenkomt spat de energie uit de muren. Een oude fabriek die is omgebouwd naar een moderne, open kantoorruimte. Met zicht op de oude structuren en veel, heel veel licht door de dakramen. Alleen de locatie maakt je al vrolijk!

Nieuwe Energie: oude weverij, modern kantoorpand

Genieten

Leiden telt veel restaurants, barretjes, kroegen en coffeeshops; je bent een studentenstad of je bent het niet. En als het echt mooi weer is, dan zit je na je werkdag binnen 15 minuten op het strand met je voeten in het zand en een cocktail in je hand.

bar drinks Alcohol Beverage cocktail
Photo by Stanislav Ivanitskiy / Unsplash