Een goed salaris, zonder te hoeven onderhandelen

Een goed salaris, zonder te hoeven onderhandelen
Photo by Austin Distel / Unsplash

Je vraagt je af of je te weinig salaris hebt gevraagd, of hoe je in de toekomst salarisverhogingen krijgt. Semantica SalarisPlus is eerlijk, transparant en handig, omdat het gebaseerd is op je kennis en ervaring, niet op je onderhandelvaardigheden. En je salaris stijgt helemaal vanzelf, ongeacht de maand van het jaar.

Je salaris stijgt wanneer je groeit

Jij kunt steeds uitdagendere taken of opdrachten aan, je groeit door naar senior, specialist of lead. Jij zorgt ervoor dat je gewild bent in de markt (employability), dit noemen wij je marktwaarde. Semantica werkt samen met jou aan je Groeiplan en daarmee ook je salarisstijging. Wij spreken goede en realistische uurtarieven en verhogingen af met onze klanten, die jij terugziet in je bonus.

SalarisPlus is salaris op maat

Wel eens een vierkantje door een cirkeltje proberen te duwen? Zo voelt een arbeidsvoorwaardenpakket vaak ook, vooral wanneer ze voor jou niet op maat zijn gemaakt. Of wanneer ze oneerlijk voelen tussen collega's onderling.
Daarom kies jij zelf een maandsalaris binnen een range gebaseerd op jaren ervaring of de fase van je carrière. En daarbovenop ontvang je een bonus bij inzet op een project/opdracht. Heel simpel uitgelegd: bij een hoog vast salaris ontvang je een klein deel bonus. Bij een laag vast salaris ontvang je een maximale bonus.
Hoe meer de opdracht opbrengt, hoe hoger jouw bonus. En de bonus wordt niet zwaarder belast dan je vaste salaris.

Extra verlof sparen met VerlofPlus

Aan het einde van je verlof altijd een stuk jaar over? Samen met je maandbonus spaar je ook extra verlofuren. Zo kun je meer op vakantie of dit laten uitbetalen. Doe wat bij jou past.
Nog meer verlof nodig zeg je? Ga een tijdje op sabbatical, neem meer verlof op of combineer werk en verlof in een workation. Informeer naar de mogelijkheden.

Wij betalen geen recruiters, maar medewerkers

Heb je als sollicitant een recruiter nodig die werk voor jou vindt? Die onderhandelt voor je? Die unieke werkgevers heeft die je anders niet zou vinden? Natuurlijk niet!
Wij willen graag dat jij zelf de stoute schoenen aantrekt en bij ons aanklopt. En dat loont. Wanneer je bij ons start ontvang je een no-recruiterbonus van een bruto maandsalaris. Deze ontvang je wanneer je zelf bij ons hebt gesolliciteerd of door ons bent benaderd, zonder tussenkomst van een externe recruiter.

Meer grip op je arbeidsvoorwaarden?

Ons arbeidsvoorwaardenpakket is vast waar het zeker moet zijn en flexibel waar het persoonlijk moet zijn.

Vast:

 • Maandsalaris *
 • Maandelijks vakantiegeld
 • (Partner)pensioen en bijsparen mogelijk
 • 25 Vakantiedagen en 1 extra Leidse feestdag
 • Voor nieuwe medewerkers: No-recruiterbonus van een bruto maandsalaris

Variabel:

 • De SalarisPlus Maandbonus
 • De VerlofPlus Bonus-verlofuren

Stel zelf samen:

Deze arbeidsvoorwaarden zijn op maat voor jou. je krijgt dit van Semantica en betaalt dit niet vanuit je bonus.

 • Mobiliteit naar voorkeur
 • Kies je hardware en accessoires
 • Verbeter je thuiswerkplek met een persoonlijk budget
 • Jaarlijks Groeibudget en opleidingsdagen gebaseerd op je Groeiplan

*: jaarlijks te kiezen

Vraag een salarisindicatie

Nog niet solliciteren, maar eerst een salarischeck? Ontvang een indicatie op basis van je Linkedinprofiel of CV

Vraag het via Linkedin