Wat jij wil weten voordat je solliciteert

Wat jij wil weten voordat je solliciteert
Photo by Rohit Farmer / Unsplash

Een eerste kennismaking is nog niet gelijk solliciteren. Soms heb je een paar vragen. Maak gebruik van onderstaande mogelijkheden om snel en simpel contact met ons op te nemen. Doe het op een moment dat jou het beste uitkomt op een manier die bij jou past.

Je bent 2 stappen verwijderd van je nieuwe baan

Als je toe bent aan de volgende stap, dan maken we graag een afspraak voor een sollicitatiegesprek.

We begrijpen dat solliciteren best spannend kan zijn. Daarom hebben we een proces met zo min mogelijk frictie. Het eerste gesprek duurt 30 minuten en is vooral om wederzijds te zien of we bij elkaar passen. In het tweede gesprek van ongeveer 1 uur bespreken we je CV en willen we zien wat je aan kennis in huis hebt. That's it!

Weten hoe je toekomstige werkplek eruit ziet?

In deze video krijg je een eerste indruk van Leiden en een korte blik op je moderne nieuwe werkplek in een inspirerend oud fabrieksgebouw. Denk je dat je een hond voorbij ziet komen? Dat kan kloppen, want huisdieren zijn welkom!

Binnenkijken bij Semantica

Vraag een salarisindicatie

Geld is niet de enige reden, maar wel een belangrijke bij de keuze voor een baan. Je kunt heel simpel een indicatie van je salaris bij Semantica ontvangen. Stel de vraag via jouw LinkedIn-profiel en wij geven je direct een schatting. Wees gerust, wij houden ook niet van spam, dus jij blijft aan zet.

Vraag het via Linkedin

15 minuten videocall

Kies het moment dat jou het beste uitkomt. Als je wat wilt vragen, dan is dit de snelste en makkelijkste manier.

Boek een videocall

Zijn wij de juiste match voor jou?

Korte vraag? Stuur een WhatsApp-berichtje en je krijgt direct antwoord.

Vraag het aan Roland

Bekijk alvast wat foto's van je nieuwe collega's