Semantica's terugblik op 2022

Semantica's terugblik op 2022
Photo by Moritz Knöringer / Unsplash

Wow wat gaat de tijd toch snel, 2022 zit er alweer bijna op en het aftellen naar 2023 kan beginnen. Laten we samen eerst nog even terugblikken op het afgelopen jaar, waarin er veel is gebeurd.

Het jaar 2022 stond bij ons in het teken van het verhogen van de positieve impact van onze dienstverlening en de kennis van onze developers en IT consultants. Hiermee zijn we gestart door het organiseren van de SAD (Semantica’s Architecture Day), met als doel zowel kennisverbreding als kennisverdieping voor onze happy software people. 📕

Daarnaast zijn we 'happy software people' nog iets letterlijker gaan nemen, door actief aan de slag te gaan met ons VIP (Very Important Professional) programma. Het is erop gericht om bewust om te gaan met het uitspreken van waardering. Met als dieper doel de positieve mindset van onze medewerkers te vergroten, wat weer bijdraagt aan o.a. klanttevredenheid. Lees de leuke blog die we hierover geschreven hebben en laat je inspireren.

Verder hing 2022 voor ons sterk samen met groei en happiness. Zo lanceerden we onze nieuwe dienst: PIP (Positive Impact Plan), mochten we met veel blijdschap 4 nieuwe collega’s verwelkomen in ons team. Hebben 3 collega’s een workation gehouden op prachtige bestemmingen zoals Italië, Kroatië & Montenegro en een vakantiepark in eigen land. En hebben we dit jaar voor de 2e keer de FD Gazelle Award in ontvangst hebben mogen nemen. Allemaal mooie dingen waar we dankbaar voor te zijn.

Als afsluiter en misschien wel het allerbelangrijkste, we kijken er erg naar uit om, samen met jou, van 2023 een nog succesvoller jaar te maken. Namens iedereen bij Semantica wensen we je fijne feestdagen en een happy & gezond 2023! 🥂🍀✨