Wanneer heb ik welke IT dienst nodig?

Wanneer heb ik welke IT dienst nodig?
Photo by Brett Jordan / Unsplash

Als je uitdagingen of ambities hebt op IT gebied, ga je op zoek naar een partij om je hierbij te helpen. Maar waar begint die zoektocht? Waarschijnlijk vraag je eerst eens links en rechts aan bekenden of zij iemand kennen, of je gaat Googelen. Maar waar zoek je op? En wat heb je precies nodig? Voor iedereen ziet dat er net weer anders uit, geen bedrijf is hetzelfde.

Als softwarebedrijf hebben wij onze diensten in categorieën verdeeld. Voor ons is het misschien helder wanneer je wat nodig hebt. Maar voor onze klanten niet altijd. En in sommige gevallen is de beste oplossing een combinatie van onze diensten.

Tijdelijk IT personeel

Soms zoek je tijdelijk IT personeel met specifieke kennis van bepaalde technologieën en ontwikkelmethoden. Maar dat is niet heel makkelijk te vinden. Met ruim 20 ervaren en gedreven IT professionals hebben wij voor elke IT uitdaging wel de juiste persoon voor je. En kun jij makkelijk en snel extra hulp in huis halen om je op piekmomenten te ondersteunen.

IT Projects

Heb je een uitdaging op IT gebied en zoek je een partij die het hele project, van softwareontwerp tot -ontwikkeling en implementatie, uit handen kan nemen? Door onze uitgebreide ervaring in verschillende branches, van MKB's en grote internationals tot overheidsinstanties, zijn wij goed is staat om ons in te leven in elke business uitdaging. Die we vervolgens vertalen naar de beste IT oplossing voor jouw bedrijf.

IT Consultancy

Wil je er zeker van zijn dat je IT omgeving nog goed aansluit bij je bedrijfsmodel en -doelstellingen? Onze IT consultants denken graag met je mee en bieden strategisch en onafhankelijk advies op maat. Je wordt bijgestaan in het maken van de juiste keuzes en vooruit geholpen met IT uitdagingen, zodat je voorbereid bent op de toekomstige groei van je bedrijf.

IT Beheer & Support

Wij ontwikkelen niet alleen software op maat, maar hebben ook jarenlange ervaring met het beheer en onderhoud van bestaande softwareapplicaties. Een essentieel onderdeel van je IT omgeving. Wat je wensen ook zijn, bij Semantica is veel mogelijk als je dit wilt uitbesteden. En zo hou jij weer meer tijd over om je te richten op je bedrijf.

Semantica's Positive Impact Plan

Twijfel je over welke hulp je precies zoekt? En wil je eerst hulp bij bepalen wat er aan de hand is en aan te doen valt? Dan is ons Positive Impact Plan wat je nodig hebt. We scannen alle onderdelen van je software en brengen de oorzaak van de problemen in kaart. Maar belangrijker: we vertellen je wat je kunt doen om de problemen op te lossen. Voor een vast bedrag en in gewone mensentaal.

Het begint bij een vraag

Je hebt een vraag, je zit met een probleem en zoekt een oplossing. Zijn wij die oplossing? Vaak wel, soms niet. Stel je vraag en we komen er samen snel genoeg achter.